Customer reviews

5.0 average
rating
27 ratings
100.0% positive
reviews
5.0
07.02.2020

Alltid like fornøyd :) Sabina. ♥️

5.0
25.01.2020

Sabina gjør alt for at kunden skal være tilfredsstilt! Jeg kunne ikke brukt noen annen behandler på mine vipper. Jeg elsker salongen og Sabina! Takk for at du kjøper inn nye vipper for at jeg skal bli fornøyd :)

5.0
06.01.2020

Fikk prøvd ut nye og tynnere vipper. Like fornøyd som alltid! Sabina er gull 🤩

5.0
16.12.2019

Fikk vippeløft og er super fornøyd! 👏 Sabina er utrolig flink og profesjonelt. Anbefaler på det starkeste 👌💯

4.0
13.12.2019

Sabina fortsetter å se hva vippene mine trenger og passer på å ivareta dem. Jeg ønsker mer volum, men hun gir meg ikke fordi hun ønsker ikke ødelegge mine egne vipper. Fornøyd :)

5.0
13.12.2019

Jeg har permanent makeup på bryn fra før som var begynt og bli grålig. Sabina ga de farge, form og fylde. Føler meg fresh og pen! Veldig fornøyd :)

5.0
08.12.2019

Jeg glede meg.Kjempe bra jobb Anbefaler

5.0
03.12.2019

Veldig fornøyd med brynsvehandlingen! Sabina er så hyggelig og dyktig 😊

5.0
03.12.2019

Utrolig dyktig, kunnskapsrik dame:) Anbefales på det varmeste ❤️

5.0
03.12.2019

Sabina er utrolig dyktig! Hun ser behovet til vippene mine og gjør det hun kan for at mine egne vipper skal være i sin skjønneste orden. Veldig fornøyd :)